Ik zoek kinderopvang

Binnen kindcentrum de Grift verzorgen CKC Drenthe Kinderopvang en Kindcentra Kits Primair naast onderwijs ook zelf kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dat betekent dat u op Kindcentrum De Grift 52 weken per jaar van 07.00 tot 19.00 uur terecht kunt voor:

  • Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)

  • Peuteropvang (2-4 jaar)

  • Voor- en naschoolse opvang

  • Vakantie opvang

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:

  • Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen)

  • Warme maaltijdservice

Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders biedt CKC Drenthe Kinderopvang een vertrouwde, plezierige en professionele organisatie van de opvang van uw kinderen.

    

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind(eren) bijvoorbeeld een keer een ochtend of middag mee te laten doen op de peuteropvang, kinderopvang of voor- en naschoolse opvang.

Voor meer informatie of om uw kind(eren) aan te melden kunt u het aanmeldformulier onder aan deze pagina invullen of contact opnemen met Marike Vast, directeur CKC de Vaart (devaart@ckcdrenthe.nl / 0592-459055), of CKC Drenthe Kinderopvang (kinderopvang@ckcdrenthe.nl  of  0592-409865 hier kunt u meer lezen over de spelregels van de opvang:  https://www.ckcdrenthe.nl/spelregels-kinderopvang).