Peutermeespeelochtend

De overgang van kleuteropvang of kinderopvang naar kleuterklas is voor veel kinderen een grote stap. Hoe kan dat soepeler? Met de peutermeespeelochtenden. Voor peuters organiseren wij meerdere keren per jaar een peutermeespeelochtend. Uw peuter mag dan meespelen in de kleutergroep van juf Inge. 
 
VOOR WIE IS DE PEUTERMEESPEELOCHTEND?
Alle peuters (vanaf ongeveer drie jaar) mogen meedoen aan de peutermeespeelochtend. 
 
KIJKJE IN DE KLEUTERKLAS.
Met de peutermeespeelochtend gaan peuters een keer in de maand op maandag van 8:30-10:30 uur spelen en werken in de kleuterklas. Kinderen leren op deze manier alvast hoe het werkt in de kleuterklas. Ze spelen in de bouw- en poppenhoek, doen samen spelletjes of gymmen mee in het speellokaal. Op deze manier leren ze alsvast hun toekomstige klasgenootjes, juffen en de school kennen. Zo beginnen ze makkelijker aan hun kleutertijd op school.
 
WANNEER ZIJN DE MEESPEELOCHTENDEN?
We hebben de derde maandag in de maand een meespeelochtend. Mocht het u niet lukken op deze meespeeldagen dan kunt u ook een andere afspraak maken met juf Inge.
 
CONTACT
U hoeft uw zoon of dochter niet op te geven voor de meespeelochtend*. Heeft u interesse of vragen? Neem contact op met onze school. De peutermeespeelochtenden zijn voor alle peuters. U hoeft niet direct een schoolkeuze te maken.
 
* Vanwege de coronamaatregelen graag wel bij juf Inge aangeven dat u met uw peuter wil komen.  (i.stamhuis@ckcdrenthe.nl)