Peutermeespeelochtend

De overgang van peuteropvang naar kleuterklas is voor veel kinderen een grote stap. Hoe kan dat soepeler? Met de peutermeespeelochtenden. Voor peuters organiseren wij meerdere keren per jaar een peutermeespeelochtend. Uw peuter mag dan meespelen in de kleutergroep van Juf Hanneke. 
 
VOOR WIE IS DE PEUTERMEESPEELOCHTEND?
Alle peuters (vanaf ongeveer drie jaar) mogen meedoen aan de peutermeespeelochtend. 
 
KIJKJE IN DE KLEUTERKLAS.
Met de peutermeespeelochtend gaan peuters een keer in de maand van 8:30-10:30 uur spelen en werken in de kleuterklas. Kinderen leren op deze manier alvast hoe het werkt in de kleuterklas. Ze spelen in de bouw- en poppenhoek, doen samen spelletjes of gymmen mee in het speellokaal. Op deze manier leren ze alsvast hun toekomstige klasgenootjes, juffen en de school kennen. Zo beginnen ze makkelijker aan hun kleutertijd op school.
 
WANNEER ZIJN DE MEESPEELOCHTENDEN?
We hebben elke maand een meespeelochtend. Mocht het u niet lukken op deze meespeeldagen dan kunt u ook een andere afspraak maken met juf Hanneke.
 
CONTACT
U hoeft uw zoon of dochter niet op te geven voor de meespeelochtend*. Heeft u interesse of vragen? Neem contact op met onze school. De peutermeespeelochtenden zijn voor alle peuters. U hoeft niet direct een schoolkeuze te maken.
email: h.dewit@ckcdrenthe.nl