Kinderopvang bij de Vaart

Wij zijn een kindcentrum. Dat betekent dat in één gebouw kinderen van 0-13 jaar van 7.00 uur tot 19.00 uur gebruik kunnen maken van onderwijs, opvang, ontspanning en eventueel zorg. Dit aanbod verzorgen wij vanuit een gezamenlijke visie, met meerdere organisaties. Door optimale samenwerking in het gebouw, zorgen wij dat ouders met een gerust hart hun kind kunnen brengen en dat kinderen met plezier de dag doorbrengen. Kindcentrum de Grift vindt dat opvang en onderwijs elkaar versterken als het gaat om kwaliteit en aanbod. 

 U kunt op Kindcentrum de Grift op doordeweekse dagen van 7.00 tot 19.00 uur terecht voor:

- Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)

- Peuteraanbod

- Voor- en naschoolse opvang

- Vakantie opvang.

Naast structurele opvang kunt u van al deze opvangsoorten ook op flexibele en/of incidentele basis gebruik maken. Daarnaast faciliteren wij ouders bij het combineren van werk- en zorgtaken door het bieden van diverse services zoals:

- Ontbijtservice

- Haal- en brengservice (naar bijvoorbeeld sport- en muziekverenigingen) binnen de plaats/wijk en op locaties waar we dit kunnen organiseren

- Warme maaltijdservice.

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind bijvoorbeeld een keer een dagdeel mee te laten doen in de opvang. Wilt u uw kind(eren) direct aanmelden bij ons kindcentrum? Kijkt u dan op de pagina 'Aanmelden'. U kunt ook contact opnemen met de backoffice van de kinderopvang van CKC Drenthe, tel. 0592-409865 of mail kinderopvang@ckcdrenthe.nl.